hvorfor vi er forskjellige

I et marked med et uendelig antall leverandører av hjemmeetiketter, er det ikke enkelt å velge hvem de skal kjøpe etiketter fra og hvorfor.Det finnes mange forskjellige utskriftsteknologier som kan utgjøre en stor forskjell i pris, ledetid, kvalitet og konsistens.Dette er et minefelt.
I denne bransjen har vi full forståelse for dette, og vi prøver å jobbe profesjonelt for å gi deg klare, ærlige råd om hvordan vi best kan hjelpe deg med å levere etikettene du ønsker til det budsjettet du trenger.

hvorfor vi er forskjellige

微信图片_20221109145334
微信图片_20221109145354

I denne internettalderen glemmer noen merkeselskaper at folk elsker tradisjonell kundeservice.Vi har alltid en veldig personlig tilnærming når vi arbeider med kunder, enten de er nye for oss eller de vi har betjent i 20 år.

I motsetning til enkelte leverandører har vi ikke mange skjulte tilleggsfunksjoner.Vi foretrekker å ha en ærlig samtale med folk slik at vi kan forstå deg og dine behov.Det er sannsynligvis mange andre alternativer du kanskje foretrekker, eller som er en bedre avtale enn du trodde.Vi er alltid tilgjengelige for å chatte.

Vi har erfaring med å møte merkebehovene til bussinesses i alle størrelser.Vår fabrikk har vært etablert i mer enn 25 år.Enten du er kjøper for et multinasjonalt produksjonsselskap, en liten håndverksbedrift eller en individuell selger på Amazon, kan vi hjelpe.

Hvis du føler at din bedrift trenger oss, vennligst kontakt oss.Vi apsetter pris på hver bestilling vi mottar og er stolte over at de aller fleste av kundene våre har vært hos oss i mange år.

hva vi gir

Utskriftsevne ------ Uansett hvor komplekse etiketter du trenger, kan den nyeste UV-utskriften, flexo-utskriften og digitaltrykk gi deg konkurransedyktige priser og den beste kvaliteten på markedet.

Print Proofing Service ------ Hvis du ønsker å se prøver av produktet ditt før full produksjon, vil vi gjerne lage noen prøver som du kan bruke på produktet ditt.I de fleste tilfeller kan dette gjøres gratis.

Fargekonsistens ------ Har du problemer med at etikettene dine endrer nyanser fra batch til batch?Vår fargekontrollprogramvare og ingeniører sørger for at dette ikke skjer.Dessuten, hvis du har etiketter eller produkter som for øyeblikket krever at vi matcher farger, er dette enkelt å gjøre.

LØS PROBLEMET ------ Har du noen gang hatt problemet med at de nåværende etikettene krøller seg etter å ha blitt påført?Har blekket blitt ripet av?Er hjørnene buede etter liming?Vi har 25 års erfaring med å løse slike problemer.

Ingen MOQ------ Avhengig av spesifikasjonene for jobben, har vi i mange tilfeller ikke et minimumsbestillingsantall.

Proaktiv konsultasjon------ Vi er mer enn et ordrebehandlingsselskap.Hvis du ønsker å diskutere etiketten din, gi råd om hvordan de nyeste materialene og utskriftsteknologiene kan forbedre merkevaren din, via telefon eller besøk, vennligst ta kontakt.Vi tilbyr en valgfri konsulenttjeneste der vi kan identifisere måter å forbedre merkingen på og komme med anbefalinger om hvordan vi kan redusere kostnadene.

Ingen verktøy/arkkostnader------ Avhengig av størrelsen på jobben, tar vi vanligvis aldri betalt for å lage prøver så vel som verktøyavgifter.

Ledetid ------ Avhengig av jobbens størrelse og spesifikasjon, er ledetiden vår vanligvis innen 7-15 dager, kanskje mindre.

Du trenger ikke å betale hele beløpet ------ I de fleste tilfeller trenger du kun å betale 30 % av forskuddsbetalingen, og betale de resterende 70 % av sluttbetalingen etter at varene er produsert.

TILGJENGELIG------ Vi er alltid tilgjengelig på telefon og e-post, og kundeservice er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Hvis noe går galt------ Hvis noe går galt, vil vi ikke kjøre med pengene dine, vi vil alltid gjøre vårt beste for å fikse eventuelle problemer.Vi vil ringe deg når som helst hvis vi kommer for sent til noe.Hvis noe ikke tilfredsstiller deg, vil vi alltid gjøre det riktig for deg.Vi tror at kunden er Gud.

微信图片_20221107140923
微信图片_20221108093253
微信图片_20221107143218
微信图片_20221109145340

Innleggstid: Mar-06-2023